Nunta alba

nunta alba
nunta alba

O nunta mai pura, mai alba si mai romantica decat un asemenea eveniment care sa tine pe timp de iarna nu vei putea vedea in nici un alt anotimp al anului. Nunta alba sau nunta din timpul unei luni de iarna este deosebita si trebuie organizata ca atare din timp si de asemenea pot fi folosite anumite idei speciale potrivite doar pentru anotimpul rece si alb.

Bisericile tind sa fie foarte frumos decorate pe timp de iarna. Daca ceremonia ta de nunta se va tine intr-o biserica, slujba religioasa poate fi destul de simpla si de frumoasa daca iti vei aduce propriile decoratiuni pe care sa le aranjezi la locul lor prin strane, la intrarea in biserica si in fata altarului, dar mai ales pe masa unde vor sta coroanele de cununie, cartile sfinte si crucile de inchinat.

Impreuna, cele doua tipuri de decor, cel care este deja pus in biserica si cel care il vei aduce tu, poate crea un amestec rafinat si dragut. Tine minte ca cele mai multe biserici impun anumite reguli in ceea ce priveste decoratiunile pentru nunta, cum ar fi restrictiile legate de lumanari si de decoratiunile din exterior, la fel ca si tipurile de flori de folosit.

Covorasele albe care sa se intinda de la intrarea in biserica si pana in fata altarului, covorul de dat la biserica pe care vor sta mirii si nasii in fata preotilor care ii vor cununa  si niste flori dragute prinse de strani si de masa principala de care vorbeam pot aduce o nota de romantism si de delicatete fara prea mult efort.

Cand este iarna, o nunta in exterior nici nu se pune la socoteala. Daca petrecerea ta de nunta se va tine in sala de evenimente a unui hotel, o tema formala se poate potrivi foarte bine. Ar fi indicat sa iei in considerare un eveniment la patru ace cu niste invitatii care sa reflecte acest lucru, formalitatea evenimentului in cauza.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*