Orase periculoase

orase periculoase
orase periculoase

A calatori in jurul lumii este o modalitate grozava de a-ti petrece timpul, insa nu toate orasele lumii sunt atat de fermecatoare ca cele din brosurile de calatorie. In timp ce fiecare mare oras isi are problemele sale, unele sunt mult mai rele decat altele. Exista aproximativ 10 dintre cele mai periculoase orase din lume de care trebuie sa ne ferim sa le vizitam.

San Pedro Sula, Honduras

Pentru al doilea an la rand, orasul San Pedro Sula are cea mai mare rata a omorurilor, intrecand chiar si orasul din mexic, Ciudad Juarez. Este clasat in lista celor mai periculoase orase din lume a doua oara cu o rata de 169 de omoruri intentionate pe 100,000 de locuitori-un numar mediu de 3 crime pe zi.

Acapulco, Mexico

Acapulco era odata o destinatie foarte populara turistica. In zilele noastre, oricum, plajele uimitoare pot vedea doar o mana de oameni care se afla in vacanta. Cartelurile de droguri sunt o problema mare in Mexic si s-a inrautatit si mai tare de-a lungul ultimului deceniu. Un numar mare de cadavre sunt o priveliste obisnuita in portul orasului, facandu-l astfel un loc destul de greu de vizitat si de placut.

Caracas, Venezuela

Capitala Venezuelei, Caracas are una dintre cele mai mari rate ale omorurilor din lume, cu 122 de omucideri pe 100,000 de localnici. Orasul este sub presiunea zilnica  a cartelurilor de droguri, a luptelor de strada si a jafurilor armate. Localnicii sai si vizitatorii ar trebui sa fie mereu pe faza indiferent de ce zona vor sa viziteze. Daca ai de gand sa mergi in Caracas, asigura-te ca nu mergi de unul singur prin oras.

Distrito Central, Honduras

De vreme ce niciun oras mare nu este imun la violenta, Distrio Central a intrecut rata obisnuita a violentei. Acolo este cea mai mare rata a crimelor din jurul globului. Pericolele pot fi atribuite sarcaiei extreme, a coruptiei guvernului si a prezentei masive a Mafiei in zona. Distrito Central este format de fapt din 3 orase reunit in unul singur.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*