Otravirea vinurilor

Romanee-Conti este unul dintre cele mai luxurioase alimente ce iti poate sparge cu adevarat contul de economii. O sticla medie merge undeva intre 900$ si 1000$, iar o lada dintr-un asemenea tip de bautura poate ajunge undeva la 476,280$, si asta fiind cifra din 1993.

Cu asemenea preturi ce iti pot da fiori reci pe sira spinarii, cultivatorii si ingrijitorii vinariei de Romanee-Conti nu ar vrea ca ceva rau sa se intample viilor pe care le au in grija. Asadar, atunci cand acestia au primit o scrisoare de amenintare prin care se implica otravirea viilor, acestia au devenit ingrijorati cu motiv.

In ianuarie 2010, co-proprietarul Romanee-Conti Aubret de Villaine a primit o harta a vinariei sale Burgundy si o scrisoare prin care i se cereau 1,27 milioane$. Potrivit hartii sale, raufacatorul a otravit deja doua dintre vinurile sale si ar fi atacat mai departe in cazul in care rascumpararea nu ar fi fost platita. Santajistul a cerut ca cineva sa puna banii intr-o servieta si sa se intalneasca cu el in apropierea viilor, pe timp de noapte.

Politia a infiintat o tabara in jurul cimitirului, si un reprezentant al Romanee-Conti a lasat la fata locului o servieta plina de hartii. Autoritatile au saltat escrocul imediat ce acesta a aparut. Santajistul se numea Jacques Soltys si a avut ideea de a face acest mare rau de la colegul sau de celula din inchisoare. Poate ca de acum incolo nu va mai da o asemenea importanta spuselor colegilor din inchisoare.

Asadar, in cazul in care esti un vinolog renumit si apreciat, multa lume iti va dori raul si va incerca prin toate modalitatile sa te doboare la pamant, pentru ca nimeni nu accepta ca altul sa fie mai bun decat el, sa aiba mai multi bani sau mai mult succes pe acest pamant.

Tocmai de aceea trebuie sa fim cu mare bagare de seama atunci cand vine vorba despre a ne pastra numele si reputatia cat mai corecte si de a nu ne lasa jucati pe degete de tot felul de escroci care ne vor raul, apeland imediat la organele legii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*