Pentru iubitorii de pisici

pentru iubitorii de pisici
pentru iubitorii de pisici

Iubitorii de pisici vor rade cu gura pana la urechi de aventurile, siretlicurile si zbenguielile prietenelor acetora, felinele, datorita acestor poeme amuzante si speciale, din cadrul volumului „I could pee on this: And other poems by cats”. Aceasta carte minunata dezvaluie exact toate aventurile si toate pataniile care mai de care mai inedite ale proprietarilor de pisici si ale pisicilor acestora.

Un set dragut pentru masa din bucatarie sau pentru o masa luata cu musafirii, set de solnite de sare si piper reprezentat de doua pisici: una alba pentru sare si una neagra, pentru piper, pisici ce se saruta, este exact darul potrivit pentru o iubitoare de de feline dragalase.

O cana ce o are reprezentata pe „grumpy cat” in centru, pisica imbufnata care spune mereu „nu”, este o alta idee grozava de cadou pentru iubitorii si pasionatii de pisici alintate. O alta fata a pisicii tale dragute si ascultatoare ar putea fi data de atitudinea ei mai putin aprobatoare, care este mereu negativa, insa care este atat de simpatica si de smechera, incat iti va veni greu sa nu o placi.

La pachet cu cana ce o reprezinta pe „grumpy cat” vine si tricoul cu acelasi aspect, cu imaginea pisicii nervoae si imbufnate, care nu pare multumita de nimic, insotita de termenul „nu”, ce o defineste exact pe cea mai „grumpy” dintre cele mai „grumpy cat”.

Ornamentul pentru pomul de Craciun in forma de pisica este darul perfect pentru cineva care pretuieste inca foarte mult spiritul sarbatorilor de iarna si apreciaza o idee simpatica, dar mai ales care iubeste cu adevarat compania unei pisici dragute.

Mai mult pentru nevoile pisicilor si pentru a-i face mai simplu proprietarului de pisici sa le organizeze spatiul de joaca, este ideea de turn lotus pentru pisici, cu spatiu special de joaca pentru mai multe pisici sau pentru o singura felina. Aceasta se va putea bucura atat de un adapost simpatic, la baza turnului, cat si de locuri speciale de relaxare ce sunt amplasate pe ramurile lotusului.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*