Pisicile si copiii

pisici copii
pisici copii

Unii oameni cred de ceva timp in presupunerea gresita cum ca pisicile si copiii-in special bebelusii-nu se inteleg unii cu altii. Acest lucru se poate sa nu fie foarte departe de adevar. Propria mea prietena buna este o pisica batrana si suntem prietene foarte bune inca de cand eram micuta.

In timp ce multa lume crede ca numai cainii pot avea instincte protectoare catre tinerii din specia umana, pisicile sunt de fapt si ne demonstreaza niste fiinte protectoare si niste garzi de corp foarte bune din punct de vedere instinctual, la fel de bine ca si cainii.

Pisicile se vor juca cu bebelusii, ii vor imbratisa si vor dormi cu ei vor imparti mancarea si vor coexista in mod fericit cu cei mici. O pisica poate chiar proteja un copilas de la a i se face rau. Pisicile chiar incearca si le iese cand vor sa protejeze un copil de un caine care doreste sa il atace sau de o pasare, sau orice alt factor exterior.

Pisicile si de obicei pisicile puiuti-pisoii-sunt foarte bune prietene cu bebelusii si cu copiii mici. Sunt la fel de dragalase, jucause si somnoroase ca si copilasii abia nascuti sau pana in 2 anisori. Nimic nu este mai bun si mai extraordinar pentru un copilas decat sa aiba drept partener de somn un prieten cu blanita care sa se intinda langa el.

Nu numai ca bebelusii pot sa fie jucausi cu pisoii mici, dar de asemenea si cu pisicile mai mari. Acesta din urma chiar incearca un sentiment de maternitate asupra copiilor si ii protejeaza de rele, dar si se joaca cu ei sau ii vegheaza linistite. Pisicutele mai mici sau mai mari pot sa nu se mai sature niciodata de atingerile si de dragalaseniile carora le sunt acordate de catre copiii mici, de oameni in general.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*