Piteșteni, acum vă puteți programa la salon cu Stailer!

stailer pitesti

Ce poate fi mai frumos decât veștile bune care îți pot schimba ziua? Află că Stailer continuă să se extindă și noi orașe apar pe lista sa, printre care identificăm acum și Piteștiul. Deci, dacă ești piteștean ai acum posibilitatea să te programezi la salon mult mai simplu. Găsești un loc liber la salon pentru orice zi ai nevoie, fără să mai faci compromisuri. 

Cine nu are nevoie uneori să se simtă răsfățat la un salon de beauty de unde să plece cu un nou look? Este o activitate de relaxare preferată de mulți oameni. Atunci când nu poți merge într-un concediu pentru a-ți schimba puțin starea de spirit, alegi varianta mai accesibilă, aceea de a merge la un salon măcar. Nu trebuie să ai numaidecât un eveniment important pentru a beneficia de o schimbare de look, ci poți merge oricând crezi că ai nevoie. Și acum este mult mai simplu să ajungi pe scaunul stilistului, cu Stailer!

Coafor, cosmetică, manichiură … pe scurt, tot ce ai nevoie

Da, ai citit bine. Stailer îți permite să te programezi la salon pentru orice serviciu din sfera beauty pe care ți-l dorești. Poți vedea pe platformă lista cu saloanele de cosmetica din Pitesti, alături de cele care oferă servicii de tuns, vopsit, masaj de relaxare, make-up, manichiură și orice alt serviciu de care ai nevoie. Este platforma care vine ca o mână de ajutor atât pentru femei, cât și pentru bărbați, care facilitează comunicarea dintre clienți și stiliști. 

Mai exact, stiliștii nu trebuie să mai răspundă non-stop la telefon pentru a realiza programări în timp ce întrerup serviciile oferite altui client, iar cei care vor o programare pot găsi mult mai ușor un loc liber. Stailer este disponibil în 20 de orașe și continuă să se extindă și este o platformă iubită de oameni datorită faptului că este foarte utilă și ușor de folosit.

Platformă sau aplicație? Ce preferi?

Recent a apărut și aplicația Stailer care este preferată de unii dintre clienți. Diferența dintre cele două este faptul că aplicația impune crearea unui cont pentru a putea fi realizată, ceea ce în cazul platformei nu se întâmplă. Poți să vezi si aici informații despre acest aspect. Cert este că ambele sunt 100% gratuite și pot fi utilizate la orice oră din zi sau din noapte, fără limită de programări.

Caută serviciul de care ai nevoie, selectează orașul, genul și data alături de oră și descoperă toate saloanele și stiliștii care au loc liber în momentul respectiv și programează-te în doar 5 minute. Alegi ceea ce ți se pare potrivit pentru că toate informațiile de care ai nevoie sunt disponibile. Poți anula programările de asemenea. Faci toate acestea online, complet gratuit.

Deci ce ai putea să îți dorești mai mult cu privire la programările la salon? Ai totul pe o singură platformă, pe Stailer. Economisești timp, nu mai faci compromisuri, deci mergi exact la cine crezi că îți poate oferi rezultatele dorite nu la cine mai rămâne disponibil. Mergi la salon oricând îți dorești, Stailer te ajută!

Contact:

support@stailer.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.


*