Povesti Disney

povesti Disney
povesti Disney

Inside Out. Diferite tipuri de emotii vor fi reprezentate intr-un film Disney spectaculos Inside Out. Aceasta poveste este relatata prin prisma emotiilor unei fetite. Vei fi total incantat cand vei auzi de starurile care isi imprumuta vocile pentr acest film. Acestia sunt Bill Hader, Amy Poehler si Mindy Kaling.Daca de-abia astepti sa vezi acest film, ar trebui sa mai astepti totusi pana in luna iunie a anului 2015.

Star Wars Episode VII. Am fost profund impresionata atunci cand am aflat ca filmul Star Wars va fi produs de catre Disney. La o prima vedere, nu sunt sigura ca voi aprecia acest film de animatie la fel de tare ca originalul. Oricum, fara indoiala, nu as dori sa iau decizii radiale fara a vedea mai intai filmul. Alegerea mea trebuie sa mai astepte pana cand va aparea filmu. Numai dupa ce l voi fi urmarit, as putea sa imi dau cu parerea. Inca nu stiu nimic despre acest film, care va fi lansat abia in anul 2015 si este regizat de catre J. J. Abrams.

Finding Dory. Inca un film Disney pe care abia il astept este si Finding Dory. Informatiile legate de acest film sunt oarecum obscure pentru ca va fi lansat abia in anul 2016. Nici povestea filmuui nu este in totalitate cunoscuta. Ellen DeGeneres este scenaristul acestui film. Pot spune insa cu adevarat ca va fi cu adevarat incredibil acest film, uimitor si popular. Numai in cei doi ani ce vor urma voi putea anticipa despre ce ete vorba aici.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. De-a lungul timpului, seriile Piratilor din Caraibe au uimit si incantat o multime de lume prin popularitaea lor. Actorul incredibil Johnny Depp a jucat rolul Capitanului Jack Sparrow mai mult decat perfect. Noua serie de filme va fi prezentata nu mai curand de anul 2016 totusi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*