Programare la salon în 3,2,1 … Stailer!

stailer

Dacă iubești și tu tehnologia și ai renunțat treptat la clasicele metode de a rezolva anumite sarcini, te vei îndrăgosti și tu de Stailer. Dacă optezi pentru plata facturilor online, cumpărăturile finalizate după câteva click-uri și programările la medic, bancă sau alte locații cu ajutorul unui device, Stailer este pentru tine.

Acum te poți programa și la salon, în același mod. Cei care utilizează deja tehnologia pentru diverse lucruri, vor aprecia economia de timp și lipsa nervilor când vine vorba despre o programare la salon. Poți obține un loc pe scaunul stilistului în 3,2,1…Stailer, dacă accesezi acum platforma.

Toate serviciile și stiliști disponibili pentru fiecare utilizator

Acum poți alege stilistul și serviciul ca și cum ai juca șotron. Sari peste ceea ce nu îți face cu ochiul și ajungi direct acolo unde îți dorești. Este simplu! Tu doar selectezi informațiile necesare în urma cărora vei primi lista cu disponibilități. În listă vei vedea toate informațiile despre stiliștii disponibili printre care poți face slalom, până ajungi la cel care se pliază cel mai bine pe cerințele tale.

Aceste alegeri le poți face în funcție de poza stilistului, salonului la care lucrează, dar și conform listei de prețuri, pozelor de înainte și după a altor lucrări sau al timpului de execuție a serviciului. Stailer este simplu de utilizat și gratuit pentru oricine. Poți să vezi aici detalii extra despre platformă și serviciile de care dispune.

Este disponibilă atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cu toate serviciile din sfera hair & beauty. Dacă locuiești în Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Timișoara sau București, poți beneficia de serviciile Stailer oricând. Dacă ești din alte orașe, te poți programa pentru orice zi în care ești prin trecere prin unul dintre orașele menționate.

Vrei să anulezi programarea? Nici o problemă – o poți face tot online

Indiferent dacă ai cont creat sau nu, poți beneficia de serviciile Stailer. Contul vine la pachet cu anumite avantaje precum setarea unui reminder sau lista cu servicii de care ai beneficiat alături de dată și stilist. Totuși, dacă tot ai scăpat de dat telefoane pe la saloane și ai reușit să te programezi online, anularea o poți face la fel de simplu.

Sunt zile în care intervin lucruri neașteptate și care îți dau planurile peste cap. Nu este nici o problemă. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la programarea ta. O poți anula foarte simplu online. Stilistul primește informația la timp astfel încât să își poată modifica programul, iar tu te poți reprograma oricând. Scapi astfel și de explicații și scuze de dat la telefon.

Ai toate informațiile necesare în același loc. Poți să te programezi la salon în doar câteva minute, chiar și în pauza de cafea de la muncă. Cred că nimănui nu îi strică o programare la cosmetică sau la masaj după o zi încărcată și plină de probleme la serviciu. O astfel de vizită la salon îți poate reda starea de bine și poți spune că îți încarci bateriile pentru o nouă zi.

Pentru a beneficia de serviciile Stailer accesează platforma și pentru mai multe informații trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*