Programări la salon, exclusiv online, cu Stailer

stailer

Ne-am obișnuit ca, atunci când dorim să facem o programare la salon, să punem mâna pe telefon și să înroșim bateria, sunând la toate adresele pe care le găsim în pliantele publicitare sau pe internet. O operațiune care uneori se poate întinde și pe durata a câtorva ore, nu întotdeauna încununată de succes. Nu mai punem la socoteală nervii și așteptarea, plus că, nu de fiecare dată știi ce te așteaptă la salonul respectiv, câteodată fiind nevoit să alegi singurul salon disponibil, oricare ar fi acela și nu neapărat un salon care să fie pe gustul tău și care să îți ofere serviciile de care ai nevoie.

Astăzi ai însă posibilitatea de a obține programări rapide la salon, realizate exclusiv online. Cu Stailer faci acest lucru fără vizite la stilist pentru programare, fără să dai nici măcar un telefon. Totul se desfășoară de pe telefon sau din fața calculatorului, din fotoliul tău de acasă. Operațiunea este atât de simplă, încât ai putea face o programare chiar și în autobuz, în drum spre birou sau în timp ce ești în mașină și aștepți la semafor. Doar patru sau cinci click-uri și câmpuri de completat, iar programarea ta poate fi realizată.

Explicatiile le gasesti in acest articol, însă pașii de urmat sunt extrem de simpli. Tot ce trebuie să faci este să intri pe platforma Stailer.ro, unde vei avea de completat câteva câmpuri electronice cu serviciile dorite de tine, orașul de reședință sau ora programării. În funcție de aceste date, Stailer îți va afișa doar rezultatele cele mai relevante pentru tine. În acest mod, vei putea vizualiza interiorul saloanelor selectate în funcție de preferințele tale, precum și prețurile de referință ale serviciilor care te interesează.

În plus, dacă locuiești în Oradea sau Timișoara, spre exemplu, Stailer îți va afișa inclusiv locația saloanelor, astfel încât tu să îl alegi pe cel mai avantajos pentru tine, nu doar ca preț și ca apropiere de domiciliu sau locul tău de muncă. Din acest punct de vedere, putem spune că vei câștiga de două ori: atât bani, prin alegerea prețului cel mai convenabil, cât și timp, prin alegerea unui salon ușor de găsit, la care să ajungă fără consum mare de energie și de nervi în trafic.

Stailer vine însă cu ceva în plus față de alte site-uri care promovează saloane de cosmetică sau de coafura. Aici ai ocazia inclusiv de a-ți aranja o programare la stilistul preferat. Pentru aceasta, ai la dispoziție o rubrică specială, în care vei putea căuta după nume atât stilistul, cât și salonul. Iar dacă nu știi numele complet, platforma vine în sprijinul tău, completând în mod intuitiv cu numele aflate în baza sa de date. În acest mod, vei putea merge la sigur, fără să încerci servicii pe la diferite saloane de care nu ai auzit niciodată.

În ceea ce privește programarea propriu-zisă, aceasta va fi definitivată odată ce vei primi un mesaj de confirmare, pe numărul de telefon pe care l-ai introdus anterior în sistem.

Contact: support@stailer.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.


*