Programe mobile speciale pentru studenti

Exista o serie nelimitata de aplicatii si programe pentru telefoanele inteligente si pentru dispozitivele asociate acestora special create pentru a imbunatati viata elevilor, studentilor si a tuturor cursantilor care sunt prinsi intre o gramada de sarcini, cursuri, seminarii, proiecte si prezentari.

Scribd

Bine ai venit in cadrul celei mai mari biblioteci virtuale din lume! Scribd ajuta studentii de pretutindeni sa gaseasca milioane de diferite documente si carti care sunt foarte importante si necesare studiului.

Toate aceste fisiere si documente sunt impartasite de oamenii de peste tot din lume, si le poti accesa si organiza cu usurinta in functie de domeniul acestora de specialitate. Creaza-ti propria biblioteca cu diferite notite, texte si carti de care ai nevoie. Impartaseste-le apoi cu prietenii, si gaseste toate informatiile de care ai nevoie cu ajutorul Scribd.

CliffsNotes

Aceasta aplicatie este perfecta pentru acei studenti care chiar adora si studiaza literatura, dar si isi fac notite referitor la ceea ce au mai citit.

CliffsNotes iti va asigura informatia necesara despre fiecare personaj, scenariu sau tema a unei carti, la fel de bine cum iti va asigura si rezumatul a tot ceea ce ai citit. Versiunea audio este disponibila de asemenea, astfel incat poti asculta toate aceste lucruri in timpul plimbarilor tale sau atunci cand te pregatesti pentru testele de la literatura.

Mathway

Oh, da, problemele sau exercitiile la matematica de acasa pot fi foarte provocatoare. Este de asemena foarte usor sa te si blochezi in incercarea de a gasi raspunsul cel mai potrivit.

Incearca Mathway, aplicatia pentru mobil care te a ghida pas cu pas in timp ce vei cauta solutiile de algebra, geomterie sau a oricarei alte probleme de matematica. Introdu sarcina in aplicatie si apoi verifica daca solutia ta este aceeasi cu cea oferita de catre aplicatie.

iTunes U

Daca esti un student ce foloseste dispozitivele Apple, ai fi incantat sa afli ca ai putea avea acces la iTunes U, aplicatie ce iti ofera accesul la diferite cursuri educationale de la toate universiatatile din top, toate astea pe gratis.

Ai visat vreodata ca ai vrut sa studiezi la MIT, Oxford, Yale sau Cambridge? Aceasta este sansa ta sa o faci inca din confortul locuintei tale. Trebuie doar sa descarci aceasta aplicatie minune, si sa inveti subiecte diferite de la cele mai bune facultati si universitati din lume.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*