Puterea artelor martiale

puterea artelor martiale
puterea artelor martiale

Daca te vei apuca de arte martiale ca si femeie, vei ajuta cu siguranta la incetarea tuturor prostiilor legate de sexisme si vei demonstra barbatilor odata pentru totdeauna faptul ca si femeile pot sa fie puternice, sa se apare de unele singure si sa se protejeze de rau.

Daca te vei decide sa te apuci de artele martiale, ar trebui sa faci asta pentru tine indiferent de ceea ce ar putea sa spuna cei din jurul tau. Asta fiind spus, este ceva incredibil de fantastic despre a te apuca de un sport care este barabtesc in mod traditional.

Odata ce te vei inscrie la asa ceva, vei auzi o gramada de remarci din partea familiei si a prietenilor tai. Unele vor fi pozitive ( Bravo tie! Esti atat de dura!), insa altele vor fi cu siguranta rautacioase (Esti prea frumoasa pentru a fi batuta! Esti sigura ca te vei descurca cu asa ceva? Acesta este un sport de barbati) Ar trebui oricum sa ramai la artele martiale daca asta este dorinta ta dintai, si vei demonstra astfel ca acest sport nu este doar pentru barbati si ca femeile, de asemenea, se pot descurca in aceasta situatie mai dura.

Din ceea ce am vazut pana acum, multe femei de la orele de arte martiale chiar pot sa se descurce cu ranile provocate de batai mai mult decat oponentii lor, barbati. A face ceva ce iti place este grozav, insa a face asta pentru a invata societatea ceva este si mai grozav. Daca te vei alatura unei echipe de arte martiale, vei avea parte apoi de suportul a multor frati si poate a catorva surori mereu atunci cand ai nevoie.

Chiar daca esti o femeie puternica si independenta care nu are nevoie de un barbat in viata ei, este incredibil de bine sa cunoscti cativa barbati care sa iti poata pazi spatele atunci cand ai cea mai mare nevoie. Acestia vor sti cum sa se comporte cu tine foarte bine, insa asta nu ii va impiedica sa fie protectivi cu tine in acelasi timp.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*