Putin efort fizic pentru slabit

inima
efort fizic slabit

Antenamentul cu greutati este cel mai bun mod in care poti sa slabesti la timp, corect si sa te mentii intr-o forma de zile mari. Cele mai multe femei isi imagineaza ca celelalte femei care merg la sala si care ridica greutati ca arata barbateste si au un corp prea masculin.

Oricum, acesta este unul dintre acele mari steroripuri care trebuie spart. Este o mare prostie si o mare ignoranta sa treci peste antrenamentul fizic. Daca vrei sa scapi de grasimea din corp, adauga ceva greutati de fier antrenamentelor tale de la sala si evita sa faci doar exercitii cardiovasculare. In acest fel, tei arde calorii si grasimile din trupul tau chiar si atunci cand nu faci nimic. Suna ciudat? Da, suna, dar chiar functioneaza.

Nu te teme ca vei pune ceva greutate pe tine. Tesuturile tale musculare sunt mult mai grele decat grasimile rele. Ia in considerare adaugarea de 12-18 exercitii de forta antrenamentului tau intens si repeta aceste exercitii de 2-3 ori pe saptamana in seturi de 3 runde. Drept bonus, trupul tau va continua sa arda grasimi si dupa 24 de ore dupa ce ai mers la sala de forta.

Mai mult de atat, numeroase studii au demonstrat faptul ca antrenamentele cu greutati te pot ajuta sa scapi de grasimile acumulate in zona abdomenului, ceea ce te poate ajuta sa arati superb in costumul de baie pe plaja. Acorda atentie fiecarei grupe de muschi pentru rezultate mai bune. Fii sigura ca greutatile si barele pot arata foarte sexy in mainile unei femei.

Cu totii stim de zer, de proteinele pe care le contine si de rezultatele asupra greutatii pe care le are aceasta fibra. Insa vreau sa spun ca asta nu se intampla intr-un mod prea pozitiv pentru corpurile noastre. Am incercat asa ceva si de aici rezulta fundul mare si coapsele si mai mari. Mai mult de atat, acest obicei m-a determinat sa imi doresc sa mananc mereu ceva cu zahar si asta nu este deloc bine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*