Rasfatul suprem cu un fotoliu de masaj

fotoliu masaj
fotoliu masaj

In viata agitata in care traim stresul este cel care isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult. Trebuie sa gasim o varianta de echilibru pana cand sanatatea nu incepe sa fie prea subreda. Avand in vedere ca fiecare zi pare sa fie de o agitatie totala rasfatul suprem este pentru multi chiar si un mic detaliu ce face o mare diferenta.

Un moment de liniste, o muzica buna si un fotoliu de masaj. Pare sa sune ora ideala caci nici nu ai nevoie de mai mult caci actiunea si masajul la propriu de care ai parte folosind un scaun special de masaj este imediat cunoscuta. Asa cum vei gasi pe www.masatto.ro fotoliile de masaj, de un inalt nivel de calitate, implica detalii tehnice complexe, la fel ca si tipul de masaj pe care il alegi.

In principiu astfel de fotolii se bazeaza pe functii de masaj precum shiatsu, masajuld e tip framantare, mult mai intens de altfel si tapotament precum si clasica varianta cand vine vorba de un fotoliu de acest gen, vibratiile sale relaxante. In plus, toate din aceste functii se pot combina pentru un masaj complex. Se concentreaza in principal pe partea de masaj la nivel de umeri, gat si spate insa si zona lombara este de mare interes. Practic, exact acele zone de mare importanta ce sunt afectate ca urmare a unei pozitii proaste de-a lungul zilei, zone sensibile care resimt dureri.

Este greu de descris modul in care te vei simti in timp ce esti masaj de un fotoliu de acest gen. Realizate dupa o tehnologie moderna acestea detecteaza instant pozitia coloanei, a spatelui si poate chiar si memora o anumita pozitie si un anumit tip de masaj. Cu functii automate de asemenea, un astfel de fotoliu usureaza setarile si scurteaza din drumul pana la relaxarea ta totala in adevaratul sens al cuvantului.

Rasfatul suprem poate fi considerat folosirea unui fotoliu de masaj. Il „maschezi” si integrezi usor in orice camera din casa ta. Iamgineaza-ti toate pozitiile de relaxare, de intindere, vibratie, de rotatie a picioarelor, fotoliu care se intinde, fotoliu care iti permite o pozitie comoda si de relaxare a intregului tau corp. Este o cu totul alta viziune asupra modului in care iti poti trai viata, a modului imbunatatit cu care faci fata stresului.

Greu sa iti refuzi o astfel de „oferta”, greu de crezut ca nu ti-l vei dori.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*