Regrete ale oamenilor in varsta

Dupa o anumita varsta oamenii au regrete in legatura cu ceea ce au facut sau nu au facut in viata. Acest lucru este normal, avand in vedere ca se maturizeaza, au trecut prin viata, au vazut tot ce le rezerva aceasta si daca ar fi sa o ia de la inceput ar sti exact cum trebuie sa procedeze in orice situatie. Sigur, nu ar trebui sa existe nici un regret deoarece toti oamenii isi reproseaza anumite lucruri la varste inaintate. De aici pleaca si teroriile pe care ni le tin parintii inca din copilarie. Am auzit probabil de foarte multe ori expresia „eu am fost ca tine, tu n-ai fost ca mine”. Este normala reactia lor, deoarece ei au trecut prin momentele prin care trecem noi la un moment dat si de aceea ne pot da cele mai bune sfaturi. Iata cateva lucruri pe care le regreta oamenii la o anumita varsta:

Dupa ce profeseaza o viata o anumita meserie, oamenii au tendinta de a se plange de faptul ca s-au complacut si au muncit ceea ce nu au iubit niciodata.  Aceste alegeri ar trebui sa fie facute la timpul lor si nicidecum regretate. Este normal sa avem aceasta impresie avand in vedere ca ne-am plictisit de multi ani de job-ul pe care il aveam.

Am auzit oameni care spun ca nu au stiu sa profite in tinerete de frumusetea lor. Frumusetea se poate defini in foarte multe moduri. Ea este o calitate trecatoare care nu conteaza. Poti fi frumoasa in suflet si in minte. Aceste lucruri te vor aduce inaintea frumusetii fizice.

Sa nu iti para rau de faptul ca ai evitat sa folosesti expresia : „te iubesc”. Aceste doua cuvinte au un inteles foarte complex. De asemenea, a iubi inseamna a simti sentimente profunde si de neuitat. Sa nu iti para rau ca nu ai spus-o daca nu ai simtit-o niciodata.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*