Riscuri la care te poti expune cand vrie sa te casatoresti

Lenea

Iesitul din casa pentru a face ceva, fie ca este vorba despre planificarea unei intalniri speciale sau achizitionarea de medicamente pentru raceala pentru sotia ta, va fi o parte majora din viata de om insurat.

Nu ii poti demonstra intreaga apreciere prin statul degeaba si prin faptul ca o lasi pe ea sa fac toata treaba. Fii barbat sau mai bine zis devin-o barbat, pentru ca pana atunci, vei fi doar un baietel.

Postarile pe Facebook

Va incepe timid cu doar o actualizare a statutului tau, insa in momentul urmator asta poate deveni mult mai mult de atat si te vei trezi ca ai oferit o gramada de informatii intime despre viata ta celor de pe Facebook. Nu mai esti in liceu acum, nu trebuie ca toata lumea sa stie sau sa aprobe ceea ce faci.

Baiatul mamei

Cu cine planuiesti sa te insori: cu mama ta sau cu logodnica ta? Daca esti prea imatur pentru a lasa la o parte legatura ta permanenta cu mama, atunci esti probabil mult prea imatur pentru a te insura. Si da, asta include si trecerea parintilor tai pe lista de contacte in cazul unor urgente. Cum iti vei putea construi propriul cuib daca tu nu il poti parasi pe cel vechi?

Incapabilitatea de a impartasi

Bine, nu pot spune ca nu inteleg. Cateodata chiar urasc acele momente cand trebuie sa imi impart sendvisul meu cu branza cu cineva, insa acest gen de sacrificii sunt cele pe care le fac oamenii pentru cei care ii iubesc. Ori le cumpara si lor cate un sendvis ca sa nu mai fie nevoiti sa imparta.

Vanitatea

Odata ce vei inceta a mai considera ca tu esti darul cel mai de pret oferit omenirii de catre Dumnezeu, vei putea mai usor sa faci compromisuri. Atunci cand esti tanar si pe cont propriu ai o mai buna capabilitate de a fi egoist. Casatoria, oricum, este legata de luarea in calcul a nevoilor celorlalti, mai presus de ale tale.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*