Sfaturi pentru calatoria cu avionul a animalului tau de companie

calatorie avion animal
calatorie avion animal

Calatoritul poate fi o experienta destul de epuizanta atat pentru tine, cat si pentru animalul tau de companie, in special daca animalul tau calatoreste cu avionul pentru ptima data. Oricum, ai putea reduce frica si nelinistea e a calatori cu avionul daca iti vei planui totul din timp. Uramatoarele sfaturi te vo ajuta sa iti impui cee mai bune strategii inainte calatorie, in timpul calatoriei si dupa, totul pentru a te asigura ca animalutul tau este fericit si se simte comod chiar si atunci cand se afla la 30.000 de metri in cer.

Vezi care sunt costurile

Costurile pentru calatoria alaturi de animalul tau de companie se pot adauga destul de repede la pretul biletelor tale-atat pentru cabina, cat si pentru cala. Compara preturile pentru calatoria cu avionul a animalelor tale pentru diversele companii aeriene pentru ca preturile variaza la fel de mult ca si pentru propriile bilete de avion.

Unele companii aeriene icer in plus o suma de 200$ pentru cusca, daca duci animalul de companie la cala. Insa, daca animalului tau ii este permissa stea la bord cu tine, ai putea plati mai putin pe calatorie. Este bine sa verifici preturile pentru companiile aeriene cu discount pentru ca ai putea salva o gramada de bani.

Suna inainte

Inainte de a face rezervarea, asigura-te ca vei suna compania aeriana pentru a primi o confirmare verbala cum ca iti permit sa-ti aduci cu tine animalul in avion. Poate ca vei primi acest raspuns si inainte daca vei verifica site-urile de calatorie, insa cel mai bine este sa auzi de la ei asta.

Cele mai multe companii aeriene limiteaza numarul de animale de companie care se afla la bordul avionului, in cabina, asadar rezerva locul pentru animalul tau in avans si mai devreme si fa rost de confirmare in cel putin 2 zile inainte de calatorie.

1 Comment

  1. Eu, unul mi-as lua bishonul cu mine peste tot. Asa ca daca as face o calatorie cu avionul, cu siguranta l-as lua.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*