Sfaturi pretioase pentru evitarea unui divort

divort

Pentru a nu fi nevoita sa te interesezi cu privire la ce avocati divort in Cluj 2017 sunt mai buni pentru a-ti oferi serviciile, indicat este sa ai grija de relatia de cuplu asa cum se cuvine. Cel mai probabil, din moment ce lecturezi acest articol, relatia dintre voi nu mai functioneaza ca inainte si iti doresti sa iei masuri in acest sens. 

Pentru a nu ajunge la serviciile unor avocati divort in Cluj 2017, iti recomand sa te relaxezi, sa iti faci ordine in ganduri si sa analizezi la rece relatia pe care o ai cu partenerul tau. Cu siguranta nu iti doresti sa te desparti de sotul tau, asa ca fa tot ceea ce iti sta in putinta pentru a va salva casnicia.

Nu mai dati vina unul pe celalalt

In mod cert, fiecare dintre voi are o anumita vina pentru ca ati ajuns in aceasta situatie neplacuta, nicidecum doar a lui sau doar a ta. Ambii aveti defecte, dar si calitati. Indiferent care are totusi vina mai mare pentru faptul ca relatia nu mai functioneaza ca inainte, important este sa nu mai aruncati greselile unul asupra celuilalt. mariaj

Atunci cand apar probleme intr-o casnicie, intotdeauna greseala apartine ambelor parti. Asadar, indicat ar fi ca de acum sa nu te mai gandesti cine si cu ce a gresit, ci sa ai in vedere doar solutionarea rapida si eficienta a problemei.

Faceti-va timp unul pentru celalalt

Mai important decat orice pentru relatia voastra este sa va faceti timp unul pentru celalalt in fiecare zi. Chiar daca lucrati pana tarziu, cel putin o ora trebuie sa o petreceti impreuna, indiferent ca e vorba de plimbari, sau doar de servirea cinei acasa.

In weekend, daca tot veti fi mai liberi, este ideal sa organizati o iesire – doar in doi. Ati putea doar sa va plimbati prin oras, ori sa va luati masina si sa plecati intr-o mini excursie de o zi. Timpul petrecut impreuna va va ajuta enorm sa va redescoperiti si sa va reamintiti cat de importanti sunteti unul pentru celalalt.

Implicati-i si pe copii in activitatile voastre

Ca o familie frumoasa ce sunteti, daca aveti si copii, cu atat mai mult ar trebui sa petreceti mai mult timp impreuna – cu totii. Indiferent ca e vorba de un joc la care participati cu totii sau de o activitate sportiva in aer liber, aceste clipe petrecute impreuna va vor ajuta si pe voi ca si cuplu.

De altfel, copiii nu trebuie sa simta sub nicio forma micile tensiuni dintre voi. Daca totusi aveti ceva de impartit, nu o faceti in fata lor. Ei trebuie sa vada ca va intelegeti unul cu celalalt si ca sunteti cat se poate de civilizati.

Cere-ti ajutorul unui terapeut de cuplu

Daca intr-adevar, amandoi va doriti sa salvati acest mariaj si simtiti ca nu o puteti face singuri, cel mai bine ar fi sa apelati la ajutorul unui psiholog, a unui terapeut de cuplu. Acesta va fi in masura sa va indrume in acea directie potrivita pentru voi.

Cu toate ca in Romania nu prea „se poarta” vizitele la psiholog, in America aceste activitati sunt la ordinea zilei. De fapt, ei isi viziteaza psihologul chiar si atunci cand sufera o cearta in cuplu. Asadar, fiti un sot si sotie moderni, si profitati din plin de tot ce se poate pentru a va imbunatati relatia.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*