Simbolurile brandurilor auto

branduri auto
branduri auto

Maserati. Grafica de pe logo-ul Maserati este un scut alungit cu un trident desenat cu rosu in centru. Acesta apare sa iasa dintr-o baza in care sta scris numele brandurlui auto.

Maybach. Logo-ul Maybach ilustreaza doua litere care se suprapun si formeza un „M” pe un fundal portocaliu trunghiular.

Mazda. Logo-ul pentru aceasta companie auto japoneza ilustreaza un dreptunghi rotunjit cu un „V” unghiular in centrul acestuia.

Mercedes-Benz. Acest logo simplu este un cerc cu o stea in trei colturi in centrul lui. Logo-ul reprezinta aparitia Mercedes si a Daimler cu o cununa de lauri si o stea drept simbolurile lor.

Mini. Logo-ul iconic inaripat al Mini ilustreaza radacinile sale britanice si stilul sau retro.

Mitsubichi. Mitsubichi ilustreaza un logo cu trei diamante rosii aranjate sub forma de triunghi. Logo-ul reprezinta combinatia dintre doua steme de familii.

Nissan. Acest producator auto are un logo simplu cu un cerc argintiu cu numele companiei in centru.

Opel. Logo-ul Opel ilustreaza un fulger care taie centrul unui cerc argintiu, si are dedesubtul acestuia numele companiei germane. Logo-ul este inspirat de catre camionul Opel Blitz, pentru ca in germana „blitz” inseamna „fulger”.

Porsche. Logo-ul pentru Porsche ilustreaza un scut cu un cal care este ridicat pe picioarele din fata in centrul acestuia, si dungi rosii si negre. Calul reprezinta orasul Stuttgart, Germania, acolo unde a fost fondat brandul.

RAM. Logo-ul pentru acest brand american ilustreaza un cap de berbec in centrul unui scut rgintiu.

Renault. Logo-ul pentru Renault ste un diamant argitiu deasupra numelui producatorului pe un fundal galben. Culoarea galben reprezinta bucuria brandului, optimismul si prosepritatea, in timp ce argintiul sta pentru sofisticare si creativitate.

Renault Nissan. Reprezentand aliantei dintre producatorii auto francezi si japonezi, logo-ul ilustreaza ambele nume dedesubtul unor elemente grafice care demonstreaza culorile corporatiei care se imbina.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*