Slipii de baie la barbati

A venit vara si fiecare dintre noi se gandeste sa mearga la mare sau macar la piscina. Si indiferent daca esti barbat sau femeie, vei vrea sa arati bine in costumul de baie ales. Nu numai ca vrei sa arate bine pe tipul tau de corp, ci si sa atraga priviri si sa nu evidentieze acele defecte, sau acele neajunsuri pe care le consideri tu ca le-ar avea corpul tau.

Asadar, de multe ori, barbatii sunt si mai critici ca femeie in ceea ce priveste tinuta or de plaja. La ei pielea este mult mai expusa, si la fel cum si ei au minusurile lor cand vine vorba de corp, vor vrea sa poarte ceva care sa arate bine pe ei si sa nu se faca de ras.

Pentru barbatii slabi

Nu este nimic in neregula cu a fi slab, insa daca vrei sa arati ceva mai facut, un print care sare in ochi sau o culoare mai indrazneata te va scoate din incurcatura. Acest tip de slipi mai colorati vor da impresia ca ai o musculatura mai dezvoltata, asta pana cand iti vei face timp si vei merge intr-adevar la sala de forta.

Pentru barbatii mari

Pentru a nu scoate in evidenta acele portiuni ale corpului care sunt un pic mai mari in comparatie cu restul, in cazul in care esti un tip mare si nu ai avut timp inca sa treci pe la sala, ia aminte la niste slipi de plaja mai largi si nu foarte scurti, cam pana la jumatatea pulpei. De asemenea, culorile pot fi mai inchise si mai vesele, pentru a distrage atentia de la zonele mai mari ale corpului.

Pentru barbatii inalti

Pentru cei inalti de statura se recomanda un tip de slip mai lung, pana pe deasupra genunchiului, care sa nu dea si mai tare senzatia de alungire a corpului si sa echilibreze oarecum forma acestuia. Culorile si modelele pot ramanela alegerea ta, insa lungimea acestora ar trebui sa respecte ceea ce am spus mai sus.

Pentru barbatii scunzi

Pentru cei care nu au un avantaj lehat de inaltimea lor, este bine sa nu poarte sorturi lungi pentru ca le-ar taia mai tare din picioare, ci in schimb sa se axeze pe o pereche de pantaloni scurti pana la jumatatea soldului, pentru a da senzatia e alungire a picioarelor si pentru a sublinia frumos forma acestora, mai ales daca sunt lucrati la sala.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*