Special in 5 pasi

special

Atunci cand esti in cautarea propriei identitati este important sa stii ca aceasta se poate modifica in decursul cautarii, incat este bine sa stii care sunt cei mai importanti pasi pentru a fi individual si unic intr-o multime de oameni.

Pasul 1: Gaseste-te pe tine

Este important sa stii cine esti, ce iti doresti de la viata, care sunt obiectivele tare, ce vrei sa gasesti de la viata, ce elemete te completeaza si te fac sa te simti confortabil in propria piele. Daca ai raspunsuri la aceste intrebari retorice, atunci te-ai regasit pe tine.

Pasul 2: Identifica-ti caracteristicile prin raportare la altii

Daca s-a intamplat sa vezi pe cineva ca a facut fata cu brio unei situatii, ca a reusit sa treaca un examen sau a reusit sa castige mai multi bani, inseamna ca esti perfect de acord ca si tu poti face acest lucru daca iti propui. Este important sa nu urmezi modelul celebritatilor si sa te compari cu persoane de aceeasi categorie ca si tine, in functie de personalitatile voastre.

Pasul 3: Renunta la a mai purta masti

Atunci cand porti o masca la serviciu, una acasa si alta cand esti cu prietenii, nu mai stii care esti adevaratul tu. Este important sa renunti la orice masca si sa te concentrezi pe sine, sa vezi care esti tu prin raportare la actiuni, ganduri si comportament si sa renunti la tot ce nu este autentic la tine.

Pasul 4: Verifica-ti ego-ul

Atunci cand stima de sine este scazuta, este bine sa dai un refresh vietii si sa incerci sa te satisfaci pe tine, sa iti pastrezi gandurile pozitive si sa ai un bun control al partii interioare. A fi exceptioanl nu inseamna neaparat sa ai mai multi bani, sa fii cel mai bogat om din oras sau sa fii cel mai bun la tenis. A fi exceptional inseamna sa tii sa iti satisfaci propriile nevoi.

Pasul 5: Surprinde-te pe tine

Oamenii care sunt cu adevarat special sunt mereu in schimbare si incearca sa se surprinda mereu prin abilitatile crescute, prin dezvoltarea unui ego unic. Daca vrei sa fii special, identifica o situatie in care ai fost cu adevarat si incearca sa ai o perspectiva buna asupra propriei persoane.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*