Stailer – află și tu despre această aplicație de programări

stailer

Dacă ești ca noi, probabil că ai câteva prietene care sunt și ele pasionate de frumusețe și cărora le-ar plăcea să se întâlnească pentru o sesiune de răsfăț. Dar, știi tu, acea problemă supărătoare a timpului. ,,Cum să ajungem toate în același loc și în același timp?”, vă auzim întrebând. Ei bine, din fericire pentru tine, echipa Stailer are soluția perfectă! Stailer este o aplicație de programări pentru saloane, fiind creată special pentru a ușura modul în care ne programăm la coafat sau manichiură.

Programare online

Știai că poți face o programare online? Sună ca ceva ce numai prietenii știu, nu? Dar, da, este adevărat! Poți să îți faci o programare online pentru a-ți colora, tunde sau coafa părul în scurt timp. Dar, stați puțin, mai e ceva! Există și o mulțime de alte beneficii grozave de a avea o aplicație pentru programări pentru păr. 

Nu îți place să-ți programezi întâlniri la spa? Ești refuzată în ziua ta preferată din săptămână? Te-ai întrebat vreodată cât câștigă prietenii tăi, dacă sunt buni la programări? Nu te teme! Stailer este soluția la toate problemele tale! Tot ce trebuie să faci este să descărci aplicația și sunteți gata pentru programări la salonul preferat. Stailer este o aplicație de programare a serviciilor de înfrumusețare, care le permite stiliștilor, tehnicienilor de unghii, esteticienilor, frizerilor și nu numai, să își facă programări în timpul lor liber și de câte ori au nevoie.

Acest lucru înseamnă că nu mai trebuie să fii tristă pentru acea zi de salon ratată sau să nu te primească în ziua preferată din săptămână, pentru a te răsfăța. Stailer este viitorul programărilor. Hai să vezi aplicatia pentru programari la salon!

Stailer are un singur obiectiv principal: să îți respecte timpul! Aplicația te ajută să faci exact acest lucru, oferindu-ți un program zilnic pe care îl poți modifica după cum este necesar, pentru a adapta disponibilitatea și clientela. Odată ce te-ai înregistrat pentru un cont, Stailer trimite o listă cu programările disponibile pentru ziua respectivă. Trebuie doar să faci clic pe programare pentru a o rezerva.

Ai un salon?

Smartphone-urile au schimbat modul în care oamenii interacționează, prin urmare, importanța de a oferi o aplicație în cadrul salonului de frumusețe, care permite clienților să comunice și să rezerve un loc la un salon, este acum mult mai ușor. 

Deși știm că cererea a crescut pe măsură ce tot mai mulți oameni caută să arate bine și să aibă grijă de aspectul lor fizic, oferta a fost, de asemenea, în creștere. Stailer se diferențiază de concurență și este exact ceea ai nevoie pentru programări. Indiferent că ai salon coafura Timisoara sau în alt oraș, cu Stailer vei avea parte de o platformă, dar și de o aplicație ce te ajută să gestionezi mai ușor programările.

Știm, de asemenea, că există mai multe sarcini pe care trebuie să le faci dacă deții un salon și nimic nu e mai rău decât să pierzi timp pentru a răspunde la cererile telefonice, prin care oamenii se programează la diverse servicii din cadrul salonului. A avea o aplicație de programări presupune economie de resurse și timp, ceea ce va conduce la o productivitate mai mare a angajaților salonului.

Contactꓽ

support@stailer.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.


*