Stailer este despre tine, despre omul actual care nu are timp de pierdut

stailer

Ești și tu genul de persoană căreia nu îi place să piardă timpul pentru lucruri neînsemnate? Atunci Stailer este pentru tine și îți oferă posibilitatea de a te programa la salon în doar câteva minute, online. Cum? Simplu! Află mai multe în continuarea acestui articol!

Ce spui despre alegerea salonului/ hairstylistului la care să mergi?

Dacă vrei să alegi singur salonul sau chiar hairstylistul la care să mergi pentru schimbările de look incearca aplicatia Stailer. Această aplicație îți permite să vezi programul fiecărui hairstylist din orașul tău care are locuri libere în ziua și la ora la care tu vrei să mergi la salon. 

Astfel că nu mai este nevoie să faci compromisuri și să lași diverși hairstyliști în devenire să facă experimente pe părul tău, spre exemplu. Cu Stailer vei găsi pe cei experimentați care au urmat cursuri de specialitate în acest sens, la care te poți programa. 

Vei vedea despre fiecare în parte informațiile care te interesează, astfel încât să faci alegerea care crezi că ți se potrivește. În acest sens te pot ajuta: să vezi poze cu alte lucrări ale sale, lista de prețuri, timpul de lucru și alte aspecte de acest gen. Vezi alte informatii suplimentare aici.

Omul modern își notează programările

Este firesc să nu ții de fiecare data minte tot ce ai de făcut, mai ales dacă ai zilnic un program destul de aglomerat și alături de cele 20 de taskuri pe care le ai de făcut mai apar altele 10.

Atât acasă, cât și la muncă avem atât de multe de făcut și numai un super-om ar putea să țină pasul cu toate. Noi, cei cu picioarele pe pământ alegem variantele mai simple – alarmele. Nu de puține ori ai preferat probabil să îți notezi pe telefon o informație sau să setezi o alarmă pentru ceva ce aveai de făcut.

Iată că Stailer nu te lasă la greu nici în această situație și te ajută să ții minte tot ce ai nevoie, nu te lasă să pierzi programarea la salon! Poți seta chiar din aplicație un reminder pentru fiecare programare și vei primi un mesaj text atunci când trebuie să mergi la salon. Stailer este chiar o aplicație utilă care are totul la îndemână, cei care au creat-o s-au gândit la toate.

Nu te costă nimic! Zero lei trebuie să investești

Este o aplicație gratuită pe care o poți folosi ori de câte ori ai nevoie pentru oricât de multe programări vrei să faci. Tot ce poți investi este timpul dedicat special ție pe care îl petreci la salon relaxându-te.

Oricine are nevoie de o pauză din când în când. Astfel că ori de câte ori te simți copleșit de situații sau de o zi grea, caută cu ajutorul Stailer un hairstylist disponibil la care poți ajunge chiar în ziua respectivă.

Găsești cu Stailer hairstyliști pentru orice serviciu din sfera hair and beauty ai nevoie, așa că nu mai sta pe gânduri și descarcă aplicația din Google Play, App Store sau App Gallery și crează un cont.

Este o aplicație intuitivă pe care o poate utiliza oricine fără probleme, deci alege persoana potrivită și mergi la salon cât de repede ai timp!

Contact:

support@stailer.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.


*