Stailer este platforma dedicată omenilor de business din industria de beauty! Află ce avantaje oferă

stailer

Saloanele de hair and beauty au fost luate cu asalt de clienți, cel puțin în ultimii 5 ani ori acest lucru demonstrează că această industrie la momentul actual este una dintre cele mai căutate, apreciate și iubite de către publicul larg.

Oamenii de business din această industrie spun că cei care calcă pragurile saloanelor își doresc să fie mereu la curent cu tot ce este nou pe piață, să aibă parte de servicii inovatoare și calitative și să aibă un loc liber pe scaunul de la salon atunci când își doresc ei.

Chiar dacă numărul saloanelor deschise crește de la an la an și clienții sunt din ce în ce mai mulți, indiferent de sezon sau anotimp. O problemă care de ceva timp dădea bătăi de cap atât clienților, cât și personalului saloanelor de beauty, erau programările telefonice.

De cele mai multe ori devenea un chin pentru ambii interlocutori, pentru că nu prea ajungeau la un consens. Clientul își dorea o programare a 2-a zi, iar personalul nu avea loc nici măcar în respectiva săptămână. Vorbitul la telefon, căutarea unui loc liber în agendă, a devenit un lucru foarte obositor pentru personal, mai ales atunci când avea și un scaun ocupat de către un alt client, intervenind uneori situații neplăcute, timp pierdut și servicii nu tocmai calitative.

Stailer, platforma dedicată saloanelor de înfrumusețare, cu instrumente care fac afacerea să strălucească!

Odată cu Stailer, aceste probleme au devenit de domeniul trecutului atât pentru clienți, cât și pentru personalul saloanelor, care oferă beneficii pentru ambele tabere. Stailer este o soluție completă pentru cei care dețin un salon de beauty și îl înregistrează pe această platformă. Alte informatii gasesti aici.

Înregistrează site-ul tău gratuit pe platforma

Administratorii de saloane pot adăuga linkul site-ului în pagina de Instagram sau Facebook, pentru a transforma urmăritorii în potențiali clienți.

Administrare clienți

Datele clienților sunt toate în același loc, astfel că gestiunea se va ține foarte ușor. Pot trimite clienților oferte, fără niciun cost.

Recenzii verificate

Administratorii vor primi recenzii și evaluări de încredere doar de la clienții care au fost în acel salon.

Calendar gratuit

Stailer pune la dispoziție un calendar gratuit pentru stiliști, recepție și administratori.

Statistici

Administratorii de saloane pot vedea cum evoluează rata de ocupare în funcție de perioadă.

Remindere gratuite prin SMS

Stailer trimite în locul administratorilor remindere gratuite prin SMS clienților, astfel că rata de anulare a programării poate scădea.

Programeaza-te online la Barber Shop 93 din Iasi cu ajutorul platformei Stailer la orice oră din zi sau din noapte, în funcție de programul tău și nu al stilistului. Și pentru clienți, Stailer este o platformă gratuită, unde au posibilitatea de a găsi o gamă de servicii foarte largă și calitativă.

Având în vedere că programarea se face online, Stailer punând la dispoziție toate detaliile necesare pentru clienți, metoda clasică de a da telefoane nu mai este luată în calcul, astfel că atât clienții, cât și personalul saloanelor de beauty vor fi mult mai relaxați.

Stailer oferă foarte multe beneficii gratuite, calitative, eficiente și ușoare pentru cei din industria de hair and beauty. Îți poți înregistra și tu salonul pe Stailer pentru ca afacerea ta să crească.

Date de contact: support@stailer.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*