Tabloul unui apus de soare

apus de soare
apus de soare

Un apus de soare in doi este probabil cel mai romantic aspect ce tine de intimitatea unui cuplu, in care se imbina unele din cele mai frumoase sentimente cu care lucreaza intreaga omenire, astfel incat sa se creeze o pasiune pentru fenomenul care nu costa nimic.

Apus de soare in tablou

Un apus de soare este un tablou in care rama este cea mai puternica conexiune a partenerilor, in care cele mai frumoase culori sunt umbrite de palide raze, care coloreaza intreg orizontul si in care se scufunda cele mai mari vise, in care si aerul parca vibreaza de fericire, in care cel  mai mare punct care luceste in zare este dat de inima rosiatica a apusului de soare.

Atunci cand tu iubesti, marea el muntele, cand tu iubesti soarele, iar el umbra, se creeaza unul dintre cele mai placute contraste ale iubirii, pentru ca un singur tablou poate descrie mai mult de o mie de cuvinte in acelasi timp.

Tomnatica culoare a apusului de soare

Poate ca soarele are cele mai inedite forme de a se ascunde, de la cele mai tomantice culori la cele mai vesele si pline de vitalitate, incat chiar daca cerul s-a inrosit, chiar daca campiile s-au aurit sau chiar daca muntii s-au inverzit, el ramane sa priveasca fiecare colt de bucurie si fiecare lacrima de dor.

Este timpul ca tu sa iei o atitudine si sa incepi sa iti formezi o pasiune din a privi pana si cele mai calde culori ale apusului de soare, pentru ca acesta se poate privi in cele mai linistite locuri, in cele mai intime zone, pentru ca nimic nu se compara cu un apus privit de pe malul marii sau de pe cel mai inalt deal pe care il gasesti in zona in care stai. Pentru ca nu este scump si pentru ca este un moment incarcat cu energie, este bine sa adopti aceasta strategie de cuplu chiar si in cele mai aglomerate zile. Cu siguranta te vei relaxa si vei uita de alte obligatii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*