Te minte sau nu? Afla acum!

Ca este vorba de o miciuna a iubitului tau sau doar gandurile tale negre este totusi bines a fii atent la comportamentul lui pentru a nu te trezi cu anumite surprize.

In primul rand daca observi ca i se usuca gatul mai ales in timpul unei conversatii atunci clar acest semn il cam da de gol. Din cauza emotiilor, muschii esofagieni incep sa se contracte iar gatul se usuca. Este bine sa tii cont de acest gest mai ales daca simti ca partenerul tau iti ascunde ceva.

Daca vrea mai mult sex si acesta este un indiciu. Psihologii sunt de parere ca apetitul sexual al unui barbat creste atunci cand el evita un anume contact emotional pentru a nu dezvalui un secret. In acest fel isi poate demonstra dragostea fara a vorbi prea mult.

Nici daca iti da prea multe detalii nu este tocmai bine. Nu trebuie sa te lasi pacalita de acest lucru chiar daca el iti da toate informatiile legate de unde a fost si ce a facut. De multe ori acestea sunt doar niste minciuni gogonate. Pentru a pastra bine secretul el are tendinta sa vorbeasca mult si prost.

Mai ales daca face multe pauza intre descrieri este logic ca te minte. Nu crede chair tot ce spune, de la vorbe la fapte este cale lunga.

Sa nu mai vorbim de faptul ca isi pune mainile in buzunar. In primul rand este nepoliticos si este indicat sa fii foarte atenta ala acest semn al partenerului tau. Daca are tendinta sa se tina de gat sau sa isi puna mainile in buzunar atunci poti fi sigura ca ascunde ceva. In acest fel el incearca sa isi gaseasca confortul necesar pentru a masca ceva anume.

Nu trebuie sa te iei exact doar dupa acest gest. Unele persoane il folosesc cam zilnic, deci practic este un tic pentru ele, nu inseamna mereu ca ascund ceva.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*