Top 5 motive pentru a alege un termostat Salus IT600 Smart Home

salus smart home

Te-ai gandit vreodata ca ai putea gasi in casa temperatura perfecta atunci cand te intorci din concediu? Sau ca in perioada in care esti plecat de acasa costurile vor fi minime si nu se va irosi energia termica care este atat de scumpa? Afla ca asemenea lucruri devin realitate cu ajutorul unui termostat Salus IT600 Smart Home.

Ce este Salus IT600 Smart Home?

Cu totii stim ca un termostat instalat la sistemul de incalzire e mai mult decat indicat. Cu ajutorul acestui dispozitiv poti tine sub control mult mai bine temperaturile din propria locuinta, insa modelul mentionat duce lucrurile la un cu totul alt nivel.

Salus IT600 Smart Home face parte din categoria termostatelor inteligente, inscriindu-se perfect in era IoT (Internet of Things). Ce avantaje aduce? De ce e indicat sa il cumperi si sa il instalezi? La aceste intrebari va voi raspunde prin lista urmatoare.

1) Dispozitivele sistemului sunt interconectate prin wireless. Asta inseamna automat ca un termostat Salus IT600 Smart Home nu va fi ceva de care te vei impiedica mereu din cauza firelor si cablurilor. Simplu si practic, poti controla intregul sistem prin conexiune wireless.

2) Sistemul poate fi controlat foarte usor. Ce inseamna acest lucru? Ne-am obisnuit tot mai mult sa avem acces la diverse informatii si date cu ajutorul smartphone-ului. Termostatul Salus IT600 Smart Home nu face exceptie de la regula: poate fi controlat foarte usor, cu ajutorul aplicatiei graduite disponibile pentru Android, iOS si web.

3) Il poti instala chiar tu! Daca pentru montarea si reparatiile diverse la sistemele de incalzire, sanitare sau electrice apelai pana acum la un specialist, afla ca poti instala chiar singur termostatul mentionat. Cu ajutorul tutorialelor din aplicatie vei reusi fara probleme sa instalezi singur acest sistem performant.

4) Sistemul este compatibil cu orice tip de sistem de incalzire. Daca ai pornit de la ideea ca Salus IT600 Smart Home este potrivit numai pentru incalzire prin radiatoare, gresesti. In fapt, indiferent daca ai un sistem de incalzire in pardoseala, cu radiatoare, un sistem mixt sau folosesti dispozitive electrice de incalzire, termostatul mentionat e solutia perfecta – e compatibil cu orice tip de sistem de incalzire.

5) Economisesti considerabil la factura lunara cu incalzirea. O mare parte dintre proprietarii de locuinte se ingrijoreaza atunci cand se apropie sezonul rece. Motivul? Costurile cu incalzirea ajung la cote alarmante, mai ales daca nu s-a luat nici o masura preventiva in acest sens.termostat

Sistemul mentionat te poate ajuta sa economisesti: ii setezi o temperatura mai joasa pe timp de noapte, il programezi sa opreasca incalzirea atunci cand esti plecat de acasa, iar astfel nu vei mai irosi inutil caldura, pastrand in acelasi timp in casa acel confort termic dorit.

Tinand cont de toate aceste avantaje, probabil te vei intreba cat costa un termostat Salus IT 600 Smart Home. Iti spun din start ca pretul pe care il vei plati e total irelevant. Atat timp cat primesti gradul de confort termic optim, ajungi sa economisesti si te folosesti foarte usor de sistem, investitia se merita cu siguranta. Daca vrei mai multe informatii despre acest termostat, poti sa accesezi site-ul it600.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*