Tot ce trebuie sa stii despre taxiuri

Nu cred ca exista persoana care sa nu fi mers macar o data cu taxiul in toata viata lui.Taxiul are atat avantaje cat si dezavantaje daca stai sa te gandesti bine .
Pentru a avea acces la un taxiuri e de ajuns sa dai un telefon la una firmele taxiuri prezente in oras si in 2-3 minute vei avea un taxiu la locul pe care il doresti . Tot ce trebuie sa faci este sa dai adresa corecta la telefon si in cateva minute vei avea taxiul acolo .Taximetristul te duce la locul pe care il doresti . In general cursa variaza la pret in functie de distanta traseului si de kilometri .
Un avantaj foarte important al taxiurilor este faptul ca este non-stop si poate fi accesat la orice ora .Tot ceea ce trebuie sa ai este bani .
Unii considera un dezavantaj faptul ca nu stii cu ce fel de om te sui la volan si daca esti in siguranta .Altii se tem sa nu fie hartuiti in general femeiele . Taxiul te ajuta sa ajungi mai repede la o destinatie fata de un mijloc de transport in comun pe care mai trebuie sa il astepti in statie si care opreste mai la tot pasul pana sa ajungi unde doresti tu .
Orice oras este plin de taxiuri asa ca daca nu poti comanda telefonic ,vei observa diferite statii de taxiuri aproape pe fiecare strada de unde poti lua un taxi.
Un alt dezavantaj pot spune din proprie experienta este faptul ca nu toate taxiurile sunt curate, iar unii din soferi fumeaza in timpul cursei ceea ce pe unii ii deranjeaza .Macar unii din taximestristi conduc foarte bine fata de unii care au masini de lux si nu stiu regulile de circulatie .
Marea majoritate a taxiurilor iti dau bon fiscal iar daca nu fac acest lucru este de indicat sa il ceri in cazul in care ai nevoie de el .

Taxiul este un mijloc de transport foarte utilizat in zilele noastre si consider ca asa v-a ramane si in continuare cu bune si rele .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*