Totul despre GoPro Hero 4

GoPro Hero 4
GoPro Hero 4

Am aflat despre ultima camera de actiune GoPro Hero 4 ca a fost testata in apele Noii Zeelande si am aflat faptul ca este foarte buna pentru oricine este pasionat despre jocuri si de activitati in aer liber decat ai fi crezut initial. Aceasta camera in varianta ei neagra ofera o rezolutie de 4 K, asta insemnand 4000 de pixeli peste marginea lunga, aproape de doua ori mai mult decat marimea mult-doritului si senzationalului iPhone 6. Aceasta este o camera foarte serioasa care poate fi regasita si achizitionata intr-o forma foarte mica.

Daca esti un impatimit al fotografiilor, uite care este treaba: aceasta camera iti poate oferi imagini de 4K la 30 de cadre pe secunda, imagini foarte mari de 2,7K pana la 48 de cadre pe secunda, si 120 de cadre pe secunda la 1920 * 1080 pixeli pentru un slow motion super.

De asemenea, face de asemenea fotografii de 12 megapixeli si ajunge la 30 de cadre pe secunda, dar are de asemenea si are o viteza de declansare pentru expuneri foarte buna, pe lumina scazuta si pe timp de noapte, un lucru nou pentru GoPro. Da, probabil ca o camera video gopro 4 hero de la actioncamera este tot ceea ce iti doresti pentru ca are acum un pret dintre cele mai rezonabile pentru orice pasionat de tehnologie si de activitati sportive si interactive.

Probabil ca aceasta camera video este inceputul sfarsitului pentru 1080p video, ce a fost standardul HD pentru ultimii trei ani. Filmatul cu o camera Hero 4 nu este cu mult mai mare si mai bun, ci este si mult mai clar  pentru acea camera care costa destul de mult si este atat de mica incat incape intr-o ceasca. Daca nu esti un impatimit al camerelor video sau foto, Hero 4 este si mai potrivita pentru tine pentru ca este un model foarte prietenos si usor de accesat de catre oamenii fara prea multe cunostinte tehnologice.

Inginerii de la GoPro au inlocuit butonul lateral de wi-fi cu un buton de setari care iti permite sa schimbi setarile destul de simplu si de rapid pe orice tip de mod doresti. Si bateria este mai mult de genul celor de la DSLR-uri. Chiar daca te afli in miscare, este posibil sa schimbi modurile dupa cum vrei si destul de repede si poti inregistra ceea ce iti doresti in timp record, chiar daca te afli intr-o zi de sky sau cu bicicleta. 2 ore si un sfert iti sunt de ajuns pentru a filma tot ce iti doresti, pentru ca asta este durata bateriei unei GoPro Hero 4.

Daca esti curios ai ai vrea sa stii daca functioneaza, bateriile de la camera ta video Hero 3 nu sunt compatibile cu camera video Hero 4, care este o dezamagire in numele progresului daca ai strans deja o gramada de incarcatoare si de baterii de la camerele tale vechi. La fel ca toate celelalte camere video, cel mai important lucru nu este legat de tehnologie, ci despre felul in care este aceasta utilizata.

Cu cat mai multi senzori ai camerei vrem sa ii punem in functiune, pe atat de incet va trebui a filmam drept rezultat. Asadar, daca iti doresti sa faci un slow-motion genial despre cum amicul tau se da cu placa, va trebui sa sacrifici o imagine de 4K calitate pentru a captura fiecare milisecunda.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*