Trucuri minunate pentru machiaj

Machiajul poate fi o arma de seductie pentru femei. Toate femeile se machiaza la un moment dat. Machiajul are rolul de a ascunde imperfectiunile tenului si de a scoate in evidenta trasaturile cele mai frumoase. Cel mai important este sa stim care sunt tehnicile si produsele pe care trebuie sa le folosim pentru a avea un look de invidiat. Exista anumite trucuri pe care le putem aplica in functie de ceea ce dorim sa scoatem in evidenta.

Fondul de ten este foarte folosit. Aceasta poate fi un secret si poate ascunde imperfectiunile daca este ales si aplicat in mod corespunzator. Dupa ce aplici fondul de ten, aplica un strat fin de pudra ca sa eviti aspectul tenului foarte lucios. Senzatia tenului gras este de la excesul de sebum secretat de ten si de la uleiurile din componenta fondului de ten.

Acopera cearnanele cu anticearcan. Nu arata oboseala pe chipul tau. Foloseste anticearcan in nuanta verde pentru a acoperi roseata si cel galben pentru a ascunde portiunile vinetii de pe piele.

Foloseste eye-liner, insa foloseste-l asa cum trebuie. Aplica-l cu ochii deschisi pentru a-l aplica corect. Foloseste produse de calitate daca nu vrei sa te trezesti cu machiajul total intins.

Daca ai ochii mici, si ai vrea sa ii scoti in evidenta, foloseste farduri de culoare deschisa. Evita cat de mult fardurile inchise si foloseste nuante naturale, de crem, roz pastelat sau alte nuante care iti vor face ochii sa para mai mari, mai frumosi, mai conturati si mai luminosi.

Pentru a avea un ten frumos, sanatos si luminos, este esentiala hidratarea. Trebuie sa folosesti o crema hidratanta in fiecare zi si in fiecare dimineata. Nu uita sa aplici crema hidratanta cu cel putin 5 minute inainte de a te machia pentru a-i oferi timpul necesar sa intre in piele. Daca ai pielea uscata nu o lasa sa devina un dezastru cand folosesti fondul de ten. Hidrateaza-ti tenul!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*