Trucuri vintage folosite de Marilyn Monroe

trucuri

Capsuni pe post de lotiune de curatare faciala si spalarea parului cu bere sunt unele din putinele trucuri de frumusete folosite de femeile de la Hollywood, cum ar fi Marilyn Monroe si Rita Hayworth. De asemenea, exista alte indicii de frumusete din trecut cum ar fi aplicarea dermatografului alb sub linia ochiului folosind doua nuante de fard de obraz pentru a evidentia pometii.

Cum putem canaliza acest stil de epoca in viata de zi cu zi?

Sare de mare la baie. Sarea de mare este cel mai bun prieten al pielii, deoarece poate tine la distanta infectiile si lasa o piele moale si matasoasa. Frumusetile din trecut foloseau sarea de mare atunci cand faceau baie, pe post de exfoliant pentru a obtine o piele stralucitoare.

Actualizare: Incearca sa folosesti sare de baie parfumata cu o baza de sare de mare, iar in acest fel vei obtine toate beneficiile, fara sa mirosi ca un pachet de chipsuri sarate.

Bicarbonat de sodiu pentru albirea dintilor. Cu toate ca exista pasta de dinti in acele vremuri, vedetele celebre de la Hollywood foloseau bicarbonatul de sodiu pentru a da o nuanta de alb sidefat dintilor. In voga in anii `60 si `70, femeile isi spalau dintii cu bicarbonat apoi calteau. Daca stam bine si ne gandim nu doar frumusetile de la acea epoca foloseau aceasta metoda, ci si bunicii nostri- in plus adaugau si o lingura de sare in bicarbonat, pentru ca sarea e buna pentru gingii.

Actualizare: Pentru a face gustul putin mai suportabil, incearca sa adaugi zeama de lamaie si ulei de menta pentru a crea o pasta pe care sa o folosesti macar de doua ori pe saptamana.

Capsuni pentru curatarea fetei. In prezent avem acces la tot felul de tratamente pentru ingrijirea fetei, dar doamnele anilor `60 foloseau capsunile pentru ten. Culoarea rozalie a fructului actiona ca o stralucire naturala si lasa o piele frumos mirositoare.

Actualizare: Incearca sa adaugi capsuni unui mix de banane si miere, dupa care amesteca si aplica masca pe fata.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*