Vezi și acest articol despre produsele de la Pictorul Fericit și alege ce e mai bun pentru tine

vezi panzele pentru pictura de la Pictorul Fericit

Dacă ești în căutarea unei noi activități, mai ales acum când e mai mult noapte decât zi, poate că ar fi bine să afli despre picturile pe numere.

A venit momentul în care ne putem relaxa, având în vedere că o să ne petrecem mai mult timp în locuință. Vremea este perfectă pentru a ne bucura de noi activități în familie. Filmele și serialele de pe Netflix nu sunt întotdeauna o idee bună, pentru că la un moment dat intervine plictiseala. Însă o activitate precum pictatul pe numere s-ar putea să îți stârnească interesul. Citește în rândurile care urmează de ce vei prefera o astfel de activitate.

Pictura pe numere este o activitate DIY ce te ajută să îți dezvolți imaginația

Poate că arta de a picta nu este pentru oricine. Ai un talent înnăscut și te poți perfecționa urmând o școală de arte. Dacă vorbim însă despre pictura pe numere, o poate realiza oricine, de la mic la mic la mare. Diferența vine din faptul că pânza este numerotată, iar fiecare număr trebuie asociat cu o culoare specifică.

Desigur vorbim despre diferite grade de dificultate de unde se poate alege. Pictorul Fericit  este un brand dedicat picturilor pe numere, dar și altor produse și accesorii pentru pictură și desen.

Pictura pe numere este o activitate ce a fost descoperită încă din perioada pandemiei și este apreciată tot mai mult și acum de cei care vor să se relaxeze într-un alt mod. Este o activitate DIY ce dezvoltă imaginația și te ajută să te relaxezi. Uiți de rutina zilnică, de stresul cotidian și de gândurile negative. Poți să vezi si acest articol pentru mai multe detalii.

Alege de la Pictorul Fericit teme diferite de pictură pentru tine și familia ta

În gama de la Pictorul Fericit vei găsi foarte multe teme de unde poți alege. Gradul de dificultate este de asemenea diferit. Poți alege picturi pe numere cu flori, animale, peisaje, cupluri, orașe, religioase. Mai mult, te poți bucura și de tablouri celebre pe care le vei realiza chiar tu. Este de asemenea și o secțiune specială pentru copii de unde aceștia pot alege diferite picturi care de care mai interesante. Delectează-te cu varietatea pe care o poți descoperi în magazinul online pictorulfericit.ro.

Decorează-ți locuința cu tablouri pictate de tine

Partea și mai interesantă este că poți să decorezi locuința cu tablouri realizate chiar de tine. Satisfacția va fi mult mai mare și te vei bucura de faptul că ai pictat ceva inedit. Vor trona în propria ta locuință și vor fi admirate de cei care îți calcă pragul. Tablourile finalizate vor arăta perfect, pentru că nu ai ce să greșești atât timp cât urmărești pașii simpli pe care îi ai de făcut.

Pictorul Fericit te poate ajuta ca în această perioadă se te bucuri de o nouă activitate relaxantă pe care o poți avea cu întreaga familie!

Date de contact:

Str. Mărășești, 22A

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Leave a comment

Your email address will not be published.


*