Vizita in Seoul

atactii Korea
atactii Korea

Aglomeratul oras sud-coreean, Seoul, are o gramada de lucruri de oferitla o prima vedere mai ales turistilor sai si celor care se intorc mereu si mereu acolo. In timp ce Seoul este un megaoras foarte competitiv si aglomerat, exista de asemenea o varietate de locuri si atractii istorice si unice de vazut. Daca ai luat deja in considerare o vacanta in Seoul, atunci vezi ce ar trebui sa vzitezi neaparat acolo, astfel incat sa nu uiti niciodata aceasta experienta.

Bukchon Hanok Village

Buckchon este in mod indiscutabil cea mai frumoasa si cea mai istrica regiune din Seoul, si este de asemenea si o destinatie de vis pentru vizitatorii care vor sa afle mai multe despre cultura orasului plin de viata. Mergand si plambandu-te prin orasel, poti vedea casele traditionale coreene de diferite marimi si cu diferite ornamente. Destinatiile cele mai cunoscute si care suntcele mai memorbile din oras includ localurile in care se serveste ceaiul in mod traditional si muzeul exterior de aici.

Octagon

Pentru vizitatorii care cauta sa traiasca din pin viata de noapte din Seoul, Octagon este unul dintre cele mai fierbinti cluburi din oras. Spre deosebire de alte cluburi de aici, Octagon nu incurajeaza rezervarile sau interactiunile fortate. Dansatul nebun, muzica de diferite genuri si show-urile de laser sunt principalele atractii ale clubului, care este localizat in cadrul hotelului New Hilltop.

Muzeul Mobilei Korea

Acest muzeu este unul dintre cele mai frumoase si mai importante destinatii arhitecturale din Seoul. In timp ce muzeul in sine este foarte indicat de privit pentru ca este spectaculos, acesta adaposteste de asemenea si in jur de 2.000 de piese de mobilier traditional si 10 hanok, sau case traditionale coreene. Intrarile pe neanuntate nu sunt acceptate si trebuie facuta rezervare mai inainte de a ajunge acolo si de a dori sa intri, insa se merita.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*