Vrei un make-up profesional în urmatoarea oră? Accesează Stailer

stailer make-up

S-a anunțat un eveniment important în câteva ore și nu știi cum să te machiezi pentru a arăta impecabil? Cu siguranța crezi că nu ai nici o șansă să ajungi la un salon care să te și primească în timp util, așa că renunți la idee.

Totuși, soluția e chiar în mâna ta și nimic nu este pierdut. Poți ajunge la cel mai apropiat salon în timp util dacă folosești Stailer. Nu trebuie să pierzi acum timpul și să creezi un cont, pentru că poate fi utilizat și fără cont.

De ce găsești pe Stailer disponibilitate oricând?

Stailer este o platformă care permite programarea la salon online în timp real. Aici se poate găsi disponibilitate oricând, deoarece platforma cuprinde toate saloanele din oraș și calendarul tuturor stiliștilor la care poți apela și se reconfigurează în timp real astfel încât, orice loc ocupat sau eliberat îți apare pe ecran. Este o mare posibilitate să beneficiezi de un loc liber în scurt timp, deoarece dintre toate saloanele, un scaun la make-up sau la tuns sigur este rezervat pentru nevoile tale.

Momentan activează doar în Cluj, Oradea, Timișoara și Iași, dar viitorul este promițător și ar putea activa chiar si la tine în oraș datorita faptului că este foarte utilă și din ce în ce mai accesată.

Poți folosi Stailer pentru programari online la salon în orice moment, deoarece totul se întâmplă online și oricând îți permite timpul selectezi varianta dorită și voila! Urmează doar să onorezi programarea. Totuși dacă apar evenimente neprevăzute care nu îți mai permit relaxarea la salon și trebuie chiar atunci rezolvate, prin câteva click-uri stilistul tău este anunțat că nu mai poți ajunge și își poate reorganiza agenda.

Weekendul poate prevesti excursii neplănuite

Oricine visează la momentul în care vine iubitul în casă și spune ”în 30 de minute îți faci bagajul și plecăm în vacanță”. În cazuri de genul acesta, trebuie să apelezi la mai multe pregătiri, care nu pot fi realizate în 30 de minute dar totuși necesită o programare la epilat, cel puțin.

Cum să găsești cel mai ușor acele saloane de epilare deschise in weekend dacă nu cu ajutorul lui Stailer? Un simplu search și programarea este stabilită. Dacă găsești locul perfect disponibil în următoarele minute este perfect, pentru că o ședință nu durează mult și ești pregătită să pleci în concediu mult mai repede.

Orice serviciu de care ai nevoie în weekend când saloanele sunt închise sau prea aglomerate, cu Stailer sigur vei găsi varianta potrivită și disponibilă pentru tine. Pe platformă poți vedea și lista de prețuri care te poate ajuta să îți faci un calcul de înainte și dacă ai cont poți vedea toate programările la care ai fost și serviciile de care te-ai bucurat.

Totul este simplu și ușor de utilizat și este gratuit pentru oricine. Prin utilizare se economisește timp, atât cel care beneficiză de servicii, pentru că se evită apelurile nenumărate și căutările în zeci de pagini web, dar și pentru stiliști care își pot îndeplini sarcinile fără să fie întrerupți de zeci de apeluri.

Accesează Stailer pentru o programare și dacă ai orice întrebare sau nelămurire poți contacta reprezentanții la adresa de e-mail support@stailer.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*