Zile ploioase de toamna

zile ploioase
zile ploioase

De obicei petrecerile in pijamale sau intalnirile cu fetele in cadrul locuintei cuiva incep cu niste invitatii, insa ploaia este un lucru la care nu te astepti si de la care nu stii la ce sa te astepti. O ieseala cu fetele pe nepregatite poate fi si mai buna decat una anuntata din timp. Pregateste o sticla de vin, comanda niste pizza sai cumpara ceva snaksuri.

Atunci cand toate prietenele bune s-au adunat impreuna, pot gasi o gramada de lucruri placute de facut. De obicei, in cadrul unor astfel de seri de socializare se spun barfe, se glumeste, se vorbeste despre tot felul de subiecte care mai de care de actualitate, dar mai ales se descarca si sufletele incarcate de atatea secrete si necazuri.

Asemenea activitati nu trebuie facute doar pana la o anumita varsta, ci si mai incolo in etapa vietii de adult, atunci cand si mai multe sunt de spus si necazurile sau problemele sunt altele si chiar mai stresante decat cele din tinerete si copilarie.

Insa, in ceea ce priveste secretele, acestea trebuie sa ramana la calitatea pe care o au de secrete. Alinturile, poreclele, jocurile de socializare, jocurile ca monopoly, de carti si domino, bataile cu perne sau sedintele foto sunt modalitati grozave de a va petrece timpul impreuna si foarte amuzant de intreprins cu cele mai bune prietene si amice pe care le ai, toate acestea mai ales pe timp de zile racoroase si ploioase de toamna.

O alta modalitate grozava de a-ti petrece timpul cu prietenii in timpul unei zile mai innorate de toamna, este de va strange cu totii laolalta in locuinta cuiva, sau mai bine zis in bucataria cuiva si sa gatiti ceva spectaculos si gustos. Incercati sa gatiti ceva paste cu sosuri nu foarte complicate sau briose cu ciocolata si saratele bune de rontait mai tarziu cdand va veti uita la ceva frumos la televizor sau pe home-cinema.

1 Comment

  1. Este grozav ce poti face acum!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*