Cum sa cumperi Binance Coin (BNB) in 3 minute si 3 pasi simpli si comision 0

BNB
BNB

Este timpul sa cunosti cum sa cumperi Binance Coin, sub denumirea BNB la bursa. Aceasta criptomoneda este emisa de platforma Binance. Inca din 2021 are unul din cele mai mari schimburi de criptomonede din lume, accepta 1,4 milioane de tranzactii per secunda, dacă nu mai mult. 

Criptomoneda aceasta poate fi folosita pentru plata de bunuri si servicii, pentru a plati taxele de tranzactionare pe Binance Smart Chain. In timp s-au extins aplicatiile, acum pot fi facute si rezervari de calatorii, pot fi platite servicii online sau servicii financiare cu acest token utilitar.

Cum sa cumperi Binance Coin (BNB) in 3 pasi simpli – dureaza doar 3 minute! 

Pentru a cumpara aceasta criptomoneda este simplu. Mai intai de toate alege platforma de tranzactionare. Aceasta poate fi nimeni alta decat eToro. Este una din platformele cunoscute, unde sunt activi peste 25 de milioane de investitori.

Cu un cont aici, ai acces la peste 3.000 de active financiare diferite, printre care actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri. Ca si tine sunt mii de useri care cauta sa investeasca la una din cele peste 3000 de companii care au actiuni listate la bursa.

Iata si cat de simplu poti cumpara acesta criptomoneda in 3 pasi simpli care in total ar putea insuma nu mai mult de 3 minute:

Cum sa cumperi Binance Coin (BNB) in 3 pasi simpli si in numai 3 minute! 

Iata aici, concret, cum sa faci aceasta tranzactie:

Creeaza cont 

cont etoro

Incepe cu a crea un cont de user in cadrul platformei mentionate. 

Depune bani in cont 

depunere cont etoro

Poate te vei gandi sa faci un bun management al banilor si sa depui sume mici. Trebuie sa stii ca pentru userii din tara depozitul minim este de 100 de dolari! 

Cumperi BNB 

cumpara bnb

Acum poti cumpara BNB selectand acest simbol sau denumirea crioptomonedei din lista. 

De ce sa alegi tranzactionarea pe eToro 

eToro este platforma cunoscuta pentru avantajele pe care le pune la dispozitie pentru useri. Ai parte de un proces simplu de tranzactionare si comision zero. 

Nu sunt taxe ascunse. eToro iti permite un mod practic si gratuit de a testa pana cand sa iti investesti banii. Asadar, testeaza gratuit cu un cont demo. Poti testa piata, ai acces la date reale, dar fara inca sa faci parte efectiv din ea. Ai optiunea de a practica pe cont demo de 100.000 de dolari. 

De asemenea, eToro inseamna si o platforma de learning. eToro Academy este pattea teoretica din ce inseamna tranzactionarea criptomonedelor. 

Inregistreaza-te acum pe platforma eToro.com! 

Concluzie 

Tot din contul tau eToro poti afla evolutia criptomonedelor, care sunt cele de interes pentru investitori, totul la zi. Ai de asemenea lista de preturi, actualizata. Recomandam sa tii cont de volatilitatea pietei atunci cand investesti, fie ca este vorba despre BNB sau de o alta criptomoneda. Poate ca cei mai experimentati stiu deja, inainte de a cumpara merita facuta o analiza a situatiei, astfel incat partea tehnica nu lipseste. 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*