Cele mai lipsite de sens argumente din lume

argument

Un argument poate fi lipsit de sens din doua motive: fie este vorba de ceva complet lipsit de importanta, iar oamenii se cearta doar de dragul de a se certa; fie din cauza unor probleme care nu vor fi niciodata rezolvate. Argumentele din mediul online sunt la fel de raspandite ca o boala infectioasa in randul oamenilor.

Oamenirea ar putea exista si fara aceste argumente

iOS vs. Android. Exista o multime de oameni care se cearta pe tema acestui subiect si fac ca telefoanele mobile sa devina un adevarat cosmar. Utilizatorii iOS sunt de parere ca cei care folosesc Android sunt prosti si invers. Este un argument lipsit de sens, pentru ca nimeni nu isi cumpara un telefon sub amenintarea unei arme, de exemplu. Oamenii sunt liberi sa foloseasca ce sistem de operare isi doresc ei.

Macintosh vs. Windows. Aceasta este o lupta mai grea decat cea descrisa anterior. Oamenii care folosesc Windows sunt de parere ca utilizatorii Mac se joaca cu o jucarie, in timp ce adeptii Mac cred ca toata lumea ar trebui sa isi „cumpere un Mac”.

Ateism sau religie. Dupa ce studiezi religie si filosofie in liceu, ajungi la concluzia ca singura cale adevarata este cea care te face sa dormi linistit noaptea. Ateistii vor veni cu o multime de argumente stiintifice de a demonstra ca lumea a luat nastere datorita unor evenimente naturale cosmice, in timp ce religiosii vor deschide Cartea Sfanta si vor cita din Scripturi. Ambele parti actioneaza in cel mai prost mod. Ai dreptul sa crezi in orice iti doresti tu, dar permite-le si celorlati sa aiba acelasi drept ca si tine.

Exista nenumarate argumente lipsite de sens. Traim intr-o lume libera iar fiecare are dreptul sa aiba propriile convingeri. Cu toate acestea, astfel de argumente ar trebui sa inceteze, deoarece nu conteaza daca iubim Cola sau Pepsi, Nike sau Adidas- in fond, suntem egali unul fata de celalalt si ar trebui sa ne respectam intre noi.

 

1 Comment

  1. Mereu intalnim persoane carora pur si simplu le place sa se contrazica orice ai spune. Cel mai bine e sa ignori totul!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*